El GERIÀTRIC MILLORA EL JARDÍ INTERIOR

25/05/2016

La brigada d'obres i serveis està duent a terme obres de millora de l'accessibilitat al jardí interior del centre geriàtric.els treballs inclouen la col·locació d'una reixeta perimetral de pluvials per a evitar inundacions en cas de pluges fortes.

Aquesta setmana han començat els treballs de millora de l'accessibilitat del jardí interior del Centre Geriàtric. Els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament estan condicionant el terreny situat en la part posterior de la zona enjardinada per a formigonar-lo posteriorment i evitar així que les arrels dels arbres impedisquen el pas dels usuaris del centre. Al mateix temps, s'aprofitarà per a col·locar una reixeta perimetral de pluvials en tota la zona formigonada (que transcorre des de l'edifici del Geriàtric fins a la bugaderia) per tal d'evitar inundacions en cas de pluges fortes.

Aquestes obres, que està previst que s'allarguen durant 15 dies, constituiran una primera fase de treballs i per al mes de setembre quedaria pendent una segona fase que consistirà a adaptar a la normativa la rampa que dóna accés al jardí.

La Brigada d'Obres i Serveis s'encarrega de dur a terme els treballs, mentre que l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE) assumeix el cost de tots elsmaterials.

« Anterior | Siguiente »